FOTO Un nou început pentru sportul cumpănean

La Cumpăna s-au luat noi decizii pentru educația sportivă a copiilor. FOTO Primăria Cumpăna

 

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc prima conferinta de presa a CLUBULUI SPORTIV „VICTORIA” Cumpăna. Cu acest prilej a fost prezentată și noua echipă care se va ocupa de viitorul sportului cumpănean.

Începând cu data de 7 februarie 2017, Asociaţia Sportivă “Victoria” Cumpăna s-a transformat în CLUB SPORTIV, iar funcția de irector interimar a fost asigurată de către arbitrul internațional și antrenor de scrimă Bezem Sebastian.

În urma concursului desfășurat în luna septembrie, funcția de director executiv al Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna a fost preluată de către fostul portar al clubului Farul Constanta din perioada 1984 – 1990, Ion Răuță. Actualul oficial al clubului Victoria Cumpăna este un om de fotbal cu o experiență uriașă în acest domeniu, acesta antrenând mai multe echipe importante din Romania cât și în străinătate în zona Golfului.
Din comitetul director al C.S Victoria Cumpăna fac parte:
Presedinte – Elena Frîncu
Vicepresedinte – Neagu Florin
Membrii: Consilierii locali – Stamat Elena și Bolboasa Marius

 

“Comuna Cumpăna se mândrește cu un mentor de excepție în persoana doamnei Elena Frîncu, personalitate marcantă în lumea sportului românesc, fostă Vice Campioană Mondială cu Naţionala de handbal, fost director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanța, membru al Comitetului Executiv Olimpic, membru al Federaţiei Române de Handbal şi Vice Preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, distinsă cu ”Colanul Olimpic” de către Octavian Morariu, Preşedintele C.O.S.R., pentru o viaţă în slujba sportului, care a susținut şi susţine în continuare dezvoltarea şi promovarea tuturor disciplinelor sportive ce se derulează în comuna Cumpăna. Disciplinele sportive și sportivi din cadrul Asociației Sportive Cumpăna și din comuna Cumpăna au obținut de a lungul anilor rezultate deosebite atât pe plan național cât și internațional. Cumpăna răspunde PREZENT sportului !” a declarat primarul comunei Cumpăna ec Mariana Gâju

 

„Am plecat la drum cu speranțe mari. Deocamdată ne concentrăm pe cinci secții de jocuri sportive, la care ne-am propus să avem un nivel de performantă cât mai înalt. La secțiile de scrimă, gimnastică ritmică, lupte, rugby și fotbal vor activa doar copii din Cumpăna.  În prezent ne antrenăm în cele 3 săli de sport de pe raza comunei Cumpăna iar începând cu anul 2018, prin grija Consiliului Local și al Primăriei Cumpăna, reprezentate de către doamna primar Mariana Gâju, vom beneficia de o bază sportivă ultramodernă. Încercăm să aducem alături de noi sponsori, oameni care iubesc sportul și doresc să ne ajute. Vom depune toate eforturile necesare pentru ca acest club sportiv să reprezinte cu mândrie și onoare comuna Cumpăna, atât pe plan național cât și internațional,” a declarat directorul executiv Ion Răuță.

 

În prezent Clubul Sportiv are înființate oficial 5 secții sportive:

  • Gimnastică ritmică – antrenor Elena Vlad
  •  Scrimă – antrenor Bezem Sebastian
  • Rugby – antrenor Florin Bacioiu
  • Fotbal seniori – antrenor Luca Augustin
  • Fotbal juniori – antrenor Mustaca Cristian
  • Fotbal juniori – antrenor Eduard Nastase
  • Lupte libere – antrenor Papazu George

Cu acest prilej doamnele Elena Frîncu și Elena Drăgoi s-au înscris ca membrii cotizanți ai clubului sportiv.
Cei care doresc să se alăture devenind membrii cotizanți ai Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna, o pot face mergând la sediul clubului din str Dacia nr 1 Cumpăna, program L-V 9:00 – 14:00.

 

La eveniment au fost prezenți primarul comunei Cumpăna- doamna ec Mariana Gâju , Directorul clubului sportiv – domnul Ion Răuță, Inspector şcolar pentru educație fizică şi sport, ISJ Constanţa- doamna Elena Hanu, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului (DJST) Constanţa – domnul Mihai Orzan, Președinte comitetului director – doamna Elena Frîncu, Vicepreședintele comitetului director – domnul Neagu Florin, expert contabil – doamna Paula Vintilă, dar și doamnele director ale instituțiilor de învățământ de pe raza comunei Cumpăna, profesori de sport precum și antrenorii clubului.

După acest eveniment, Casa de Cultură din Cumpăna a găzduit o întâlnire cu părinții elevilor Liceului „Nicolae Dumitrescu” în care s-au prezentat oportunitățile și beneficiul practicării sportului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*