FOTO Un minor de 16 ani, omorât într-o parcare de lângă Giurgeni, de un șofer de 84 de ani care a pierdut controlul mașinii

Pompierii s-au chinuit să îl scoată din mașina avariată pe șoferul rănit. FOTO ISU Dobrogea

Vârstnicii la volan continuă să provoace accidente grave. În mai puțin de 24 de ore, pe raza județului Constanța s-au înregistrat două astfel de cazuri, din păcate unul dintre ele fiind mortal.

Acesta din urmă s-a înregistrat în jurul orei 10.00 pe DN 2A, la mică distanță de stația de taxare de la Giurgeni. Potrivit polițiștilor constănțeni, după primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un autoturism marca Matiz, înmatriculat în județul Bacău se deplasa dinspre Giurgeni către Hârșova, acesta fiind condus de un bărbat, de 84 de ani. Bătrânul a pierdut controlul volanului spre stânga și a pătruns într-o parcare, unde a lovit un minor de 16 ani, care se afla cu tatăl său lângă un alt autovehicul oprit. Autoturismul și-a continuat drumul și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au fost trimise o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare a ISU Dobrogea, o autospecială SMURD, o ambulanță SAJ, precum și elicopterul SMURD.

Echipajele medicale l-au găsit pe minor în stop cardio – respirator, dar cu tot efortul depus, nu au reușit să îl resusciteze.

Șoferul a fost și el rănit, fiind găsit de către pompieri încarcerat în mașină.

Reamintim că duminică seară, în jurul orei 22.00, două persoane, soț și soție au fost accidentați în Eforie Sud de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 78 de ani. Victimele au fost transportate la spital cu fracturi la picioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*