FOTO Un cățel din România a fost adoptat de Crucea Roșie Americană pentru a le ridica moralul militarilor americani de la Baza Mihail Kogălniceanu

Seymour este noul voluntar al Crucii Roșii din baza americană de la Mihail Kogălniceanu. FOTO Facebook

Un câine maidanez aciuat în Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu a fost adoptat de militarii americani de la Crucea Roșie și a devenit mascota acestora. 

Pentru că este vorba de un mascul, a fost botezat Seymour și este un animal foarte blând.

„Seymour este noul nostru voluntar, îl puteți găsi la clădirea Crucii Roșii sau plimbându-se prin zonă, ridicând moralul tuturor. El este aici pentru a oferi afecțiune, siguranță și dragoste militarilor detașați în România. Oricine îl întâmpină cu brațele deschise este răsplătit cu fericirea ce se vede în orice zâmbet“, au postat militarii americani ai Crucii Roșii din Baza AIMK

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*