FOTO Un braconier plecat luni seară la pescuit pe lacul Oltina a dispărut

Pompierii și scafandrii ISU îl caută pe pescarul dispărut. FOTO ISU Dobrogea

Autoritățile au intrat în alertă în noaptea de luni spre marți după ce rudele unui bărbat au sunat la 112 și l-au reclamat ca fiind dispărut. Respectivul plecase la „pescuit“ pe lacul Oltina. 

Alertarea s-a făcut în jurul orei 1.00 dimineața, fiind sesizat faptul că o persoana sex masculin, în vârstă de aproximativ 62-63  ani a plecat în jurul orei 18.00 la pescuit pe lacul Oltina și nu s-a mai întors. La fața locului a plecat în căutarea lui un echipaj al ISU Dobrogea de la Detașamentul Cernavodă cu o barcă pneumatică, dar pescarul nu a fost găsit.

Căutările au fost reluate marți dimineață, cu un echipaj de scafandrii a ISU Dobrogea. La scurt timp, a fost găsită ambarcațiunea improvizată a bărbatului.

Update

Scafandrii ISU Dobrogea au găsit cadavrul bărbatului în zona în care a fost găsită și ambarvatihnea și plasele de pescuit, și l-au adus la mal, fiind preluat de criminalisti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*