FOTO Un bărbat din Mangalia a fost prins de polițiști cu mai multe droguri asupra sa

Polițiștii au confiscat o cantitate mare însemnată de droguri. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat din Mangalia a fost prins în flagrant delict de polițiștii de combatere a criminalității organizate în timp ce ar fi transportat droguri de risc și mare risc.

În cursul zilei de 1 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri. Astfel, au oprit în trafic un autoturism, la intersecția Drumului Național 39 cu Autostrada A4, condus de un bărbat, de 22 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină și 1,4 grame de cocaină.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat o percheziție domiciliară și au descoperit 668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame și 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de hașiș, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum și 8.450 de lei și 160 de euro.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, iar, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*