FOTO Trei persoane, printre care un minor de 5 ani, rănite într-un accident rutier pe DN39, la ieșirea din tuzla

În urma impcatului, ambele autoturisme au fost grav avariate. FOTO SAJ Constanța

 Un grav accident rutier de circulație a avut loc pe DN 39 la ieșirea din localitatea Tuzla spre Costinești. La fața locului intervin polițiștii, echipaje ale SAJ Constanța, elicopterul SMURD și pompierii de la descarcerare.

Potrivit primelor cercetări la fața locului ale polițiștilor Serviciului Rutier, în jurul orei 14.00, pe DN 39, la ieșirea din localitatea Tuzla, spre localitatea Costinești, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate doua autoturisme. Se pare că este vorba de o pătrundere pe contrasens a unui autoturism.

Echipajele medicale au găsit la fața locului trei victime:

  • o femeie, 40 ani, traumatism abdominal și coloana cervicala
  • un copil 5 ani, TCC
  • un bărbat traumatism toracic.

Toți trei au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, conștienți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*