FOTO VIDEO Trei morți și patru răniți, dintre care doi în comă, în urma unui accident rutier la ieșirea din Lumina spre Oituz

Trei persoane și-au pierdut viața în urma accidentului rutier. FOTO Ctnews.ro

Un grav accident rutier soldat cu șapte victime,  încarcerate, a avut loc duminică dimineață pe DN 22,  între localitătile Lumina și Oituz.

La accidentul rutier au intervenit două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială ATPVM, cinci ambulanțe SAJ, un echipaj SMURD C și un SMURD B.

Din primele informații, este vorba de trei adulți găsiți decedați, alți trei răniți, dintre care doi în comă și un minor de 14 ani. Accidentul este între o dubiță si un autoturism, toate victimele fiind găsite încarcerate.

Știre în curs de actualizare

UPDATE.

“În jurul orei 4.50, un bărbat în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, dinspre Tulcea către Constanța și, ajungând la kilometrul 281, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum și a pasagerului dreapta față din autoutilitară, dar și vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta față și dreapta spate din autoturism, dar și vătămarea corporală ușoară a pasagerului mijloc din autoutilitară“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*