FOTO Tabăra 2018 din Comuna Cumpăna pentru elevii cu rezultate deosebite a ajuns la final

Copiii veniți în tabăra de la Cumpăna au avut parte de o ultimă seară deosebită. FOTO Primăria Cumpăna

În săptămâna 13 – 20 august, în comună Cumpănă s-a desfășurat a patra etapă a taberelor, din cadrul programului intitulat „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul 2017 – 2018”.

Cele 200 de persoane (elevi, cadre didactice, funcționari publici) din localitățile: Cazangic – Republică Moldova, Panaci și Câmpulung Moldovenesc – jud. Suceava, Storobăneasa – jud. Teleorman, Hoghilag – jud. Sibiu, Vânători Neamț – jud. Neamț, Mioveni – jud. Argeș, Luncoiu de Jos – jud. Hunedoara, Vorona – jud. Botoșani, s-au bucurat în ultima seară petrecută în comună noastră de o minunată petrecere.

Primăria Cumpănă a organizat în seară de 18 august, în cadrul campusului școlar aparținând liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu” o „petrecere surpriza” pentru elevii de excepție prezenți în această săptămâna în comună noastră,o seară de neuitat în care nu au lipsit muzică disco, concursul „Miss și Mister” și foarte multe jocuri interactive.

În cadrul concursului „Miss și Mister” au participat 20 perechi, locul 1 find ocupat anul acesta de Oprescu Yamila Ecaterina( jud Teleorman) și Mihai Luca Florin (jud Hunedoara). Locul 2 a fost câștigat de doi tineri din Cumpănă: Gușa Cozmina Cristiană și Dragusin Tiberiu. Pe locul 3 s-a clasat perechea din Mioveni( jud.Argeș) – Andrei Luiza și Savu Flavian.

Ce-a mai mare surpriză a fost focul de artificii. Toți cei prezenți s-au bucurat de un spectacol unic de lumina și culoare ce a aprins cerul înstelat al Cumpenei.

La finalul copii au servit din cele două torturi oferite de organizatori, au cântat și au promis că la anul vor face tot posibilul să revină în tabără, la Cumpănă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*