FOTO Sute de militari și scafandrii se antrenează în Marea Neagră

Mina marină observată la 70 de kilometri travers de Capu Midia a fost distrusă de scafandrii militari. FOTO Forțele Navale Romane

300 de marinari din Forţele Navale Române şi 31 de scafandri militari din Forţele Navale ale Azerbaijan, Bulgariei, Georgiei, SUA, Turciei şi Ucrainei participă, în perioada 19-24 iunie, la exerciţiul “EURASIAN PARTNERSHIP MCM DIVE 2017”, în Portul Constanţa şi în apele naţionale ale Mării Negre.
La acest exerciţiu multinaţional, din partea Forţelor Navale Române participă dragorul maritim “Locotenent Dimitrie NICOLESCU”, dragorul maritim “Locotenent Lupu DINESCU”, nava maritimă de intervenţie cu scafandri “Grigore ANTIPA”, două remorchere maritime, nava maritimă hidrografică „Căpitan Comandor Alexandru CĂTUNEANU” şi două detaşamente de scafandri de luptă.
Personalul participant îşi va perfecţiona deprinderile în executarea procedurilor operaţionale de căutare şi identificare, cât şi de neutralizare şi distrugere a dispozitivelor explozive sub apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*