FOTO Surprize și recompense pentru elevii și antrenorii Clubului Sportiv Ovidiu, din orașul Ovidiu

Sportivii din Ovidiu au fost recompensați de către Primăria Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

În weekendul sărbătoririi zilei de Sfântul Nicolae, în orașul Ovidiu, pe lângă marea bucurie a deschiderii „Casei lui Moș Crăciun“, s-au desfășurat și doua evenimente sportive importante.

Secția de Karate „Ashihata Karate“ a sărbătorit prin muncă. Sportivii au fost evaluați de către sensei Mihai Vătafu pentru creșterea în grad, eveniment ce are loc doar de doua ori pe an.

Având în vedere timpul de desfășurare al examenului, Primăria Ovidiu a oferit tuturor sportivilor secției, drept cadou, un trening complet. Acest eveniment a fost încheiat și cu un moment emoțional pentru unul din antrenorii secției, Ștefan Ghițulescu, care a primit centura neagră și titlul de „Sensei“ în fața propriilor elevi, aceasta fiind dobândită în iunie 2019.

Secția de fotbal juniori 2009 au participat la Cupa de fotbal „Moș Crăciun“, eveniment organizat în Sala Sporturilor din Ovidiu, în compania sportivilor de la Sharks Lumina, Sparta Techirghiol și Voința Valul lui Traian. Toți sportivii au primit câte un pachet de dulciuri.

În weekendul următor vor urma alte competiții de același gen pentru secția de fotbal juniori (2006-2007) și pentru secția de baschet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*