FOTO Sportivii din Cumpăna au fost premiați în cadrul „Galei Sportului Cumpănean“

Sportivii din Cumpăna au primit cadouri din partea lui Moș Crăciun în cadrul Galei Sportului. FOTO Primăria Cumpăna

După un an sportiv cu rezultate de excepție, Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna” în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local au organizat pe 15 decembrie cea de-a două ediție a „Galei Sportului Cumpănean” în cadrul săli de sport „Elena Frâncu” din Cumpănă.

În cadrul acestui eveniment a avut loc un spectacol plin de grație și armonie, pregătit de către sportivele din cadrul secției “gimnastică ritmică” antrenate de către Elena Vlad dar și momente artistice oferite de către ansamblul artistic “Boboceii Cumpenei”.

Au fost premiați cei mai buni sportivi și antrenori ai clubului din anul 2018.

Premiere antrenori:

  • Locul III – Mustaca Cristian și Bacioiu Florin
  • Locul ÎI – Papazu George
  • Locul I – Elena Vlad

Premiere sportivi:

  • Locul III – Burlacu Sebastian (fotbal juniori)
  • Locul ÎI – Prodan Marian și Hanu Bogdan (lupte)
  • Locul I – Ulrich Maia (gimnastică ritmică)

Gazda evenimentului a fost directorul C.S Victoria Cumpăna, Răuță Ion care a ținut să multumească sponsorilor și tuturor oamenilor care iubesc sportul și au dorit să sprijine într-un fel sau altul clubul sportiv.

”Tin să mulțumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezența și mulțumesc antrenorilor, sportivilor și părintilor, pentru efortul depus în anul 2018 dar și administrației publice locale și sponsorilor care ne sunt alături în drumul nostru spre performantă”.

În cadrul acestui eveniment, primarul comunei Cumpănă, Mariana Gâju a primit din partea fostului guvernator Rotary District 2241 România – Moldova, Petrica Dinculescu, distinctia „Paul Harris” pentru activitatea desfășurată în cadrul clubului Rotary Pontus Euxinus.

Au fost prezenți la eveniment primarul Mariana Gâju, viceprimar Neagu Florin, consilieri locali, președintele comitetului director al CS “Victoria Cumpana”,  Elena Frincu dar și invitați de la nivelul județului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*