FOTO Șoferii de autocar care au blocat zona Delfinariu, au fost sancționați de către Poliția Locală

Sancțiuni aplicate de Poliția Locală.. FOTO Cătălin SCHIPOR

Circulația și așa îngreunată în zona intersecției de la Delfinariu a fost „sugrumată“ de șoferii mai multor autocare. Toți au fost sancționați de către polițiștii locali.

Perioada de primăvară este preferată de multe unități școlare pentru a organiza „Școala Altfel“, una dintre opțiunile de petrecere a timpului fiind Complexul Muzeal de Științe ale Naturii – Delfinariu, Microrezervație, Planetariu. Șoferii autocarelor care transportă școlarii, după ce debarcă călătorii, parchează în stația de autobuz, pe scuarul destinat pietonilor și chiar și pe prima bandă. Preferă această variantă în loc să parcheze pe strada Soveja, sau în parcarea de la intrarea în stațiunea Mamaia, unde este capătul de linie al RATC Constanț.

Situația a fost sesizată la Poliția Locală, iar la fața locului au ajuns două echipaje DGPL care i-au sancționat pe șoferi cu 2 puncte amendă – 290 lei și 2 puncte penalizare, sancțiunea aceasta urmând a fi aplicată cu ajutorul IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*