FOTO Șmecheria costă: a intrat cu mașina pe gheața subțire de la malul mării, iar aceasta a cedat

A încercat să conducă pe gheață, dar distracția îl va costa scump. FOTO Facebook/Parchez ca un bou

Un constănțean a vrut să facă ceva deosebit pentru a ieși în evidență și a reușit. Nu chiar cum și-a dorit el, dar acum îl știe toată lumea: a căzut cu mașina în mare după ce a încercat să o conducă pe gheața subțire de la mal.

Posesorul unui Peugeot a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța, chiar dacă legal nu are voie. Nu s-a oprit însă aici. Pentru că marea era înghețată la mal, s-a gândit că îi poate imita pe piloții de curse care șofează pe gheață. Ca să aibă un control asupra mașinii s-a gândit să își monteze și lanțurile antiderapante. Numai că după câțiva metrii, așa cum era de așteptat, gheața a cedat sub greutatea mașinii. Șoferul temerar a fost nevoit să își abandoneze „bolidul“, urmând a reveni probabil cu o altă mașină pentru a-l tracta.

Numai că vitejia sa a fost repede imortalizată și a devenit celebru pe grupul de Facebook: Parchez ca un Bou. Pe lângă celebritate, va avea de plătit și o amendă substanțială. Polițiștii Secției 3 caută să îl identifice pe șoferul cu pricina pentru a-l „premia“ cu o amendă cuprinsă între 10.000 și 20.000 lei.

UPDATE:
Șoferul mașinii a fost identificat și este vorba de… o șoferiță în vârstă de 30 de ani. Aceasta a fost chemată la sediul Secției 3 Poliție, urmând a se prezenta aici în cursul zilei de vineri 26 ianuarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*