FOTO Seară cu accidente în Constanța

Un viraj la un moment nepotrivit s-a transformat în accident rutier. FOTO IPJ Constanța

În seara de luni 5 martie, în decurs de aproximativ patru ore, polițiștii au înregistrat un număr de două accidente rutiere, toate înregistrate pe raza municipiului Constanța

Primul eveniment rutier a fost sesizat polițiștilor în jurul orei 19.20, acesta fiind înregistrat pe bulevardul Tomis în zona Rovere. Aici, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, din municipiu, dinspre strada Tulcei către strada Aurel Vlaicu, moment în care a surprins și accidentat un bărbat de aproximativ 60 de ani, care se angajase în traversarea străzii, pe marcaj pietonal. Echipajul medical ajuns la fața locului l-a găsit pe bărbatul accidentat, în stop cardiorespirator. S-a efectuat protocolul de resuscitare și s-a reușit restabilirea funcțiilor vitale, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța.

În jurul orei 23.00, un tânăr, de 24 ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, iar în intersecția cu strada Nicolae Iorga ar fi efectuat viraj la stânga fără a se asigura. Atunci a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula din sens opus, acesta fiind ulterior proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 51 de ani, conducătorul celui de-al doilea auto.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*