FOTO Primăria Năvodari a blocat o bandă a unui drum public pentru a face locuri de parcare cu plată

Primăria Năvodari a depus dosarul de finanțare pentru programul „Rabla Local" pentru 500 de autovehicule. FOTO CTnews.ro

Administrația locală din Năvodari a desființat o jumătate de stradă pentru a face locuri de parcare cu plată, măsura fiind luată fără nici un fel de aviz al poliției. IPJ Constanța a fost sesizat de către o persoană din Năvodari, iar Primăria Năvodari a primit… un avertisment.

Locurile de parcare lipsesc în toate orașele, dar la Năvodari, s-a găsit o soluție „deosebită“ și ilegală în același timp. Mai exact, pe o stradă cu sens unic, s-au trasat și s-au închiriat locuri de parcare, chiar pe carosabil, pe una dintre benzi.

„În Năvodari, pe strada Frunzelor, mai jos de Diandra (pizzeria la metru), ce este după bordură, este o parcare amenajata cu scuar intrare etc. Aici e un drum public de circulat, nu mi se pare normal sa blochezi o bandă pentru parcări cu plată și așa sunt pline de gropi și canalizări vai steaua lor“ ne-a sesizat o cititoare.

Aceasta a sesizat și Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

„Urmare a sesizării dvs. înaintată prin email Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța (…) vă comunicăm că Primăria orașului Năvodari a trasat și autorizat locuri de parcare pe carosabilul str. Frunzelor (…) fără avizul Poliției Rutiere, motiv pentru care au fost luate măsuri contravenționale“,  se arată în adresa oficială a IPJ Constanța.

Potrivit unor surse neoficiale, măsura contravențională a fost un avertisment trimis Primăriei Năvodari, iar aceasta la rândul său a trimis adrese către cei cărora le-a închiriat locurile de parcare ilegale, prin care li se comunică rezilierea contractelor, urmând a fi șterse și marcajele de pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*