FOTO Polițiștii locali constănțeni și angajații Polaris au dezafectat tabăra de nomazi din zona Poarta 5

Tabăra de nomazi a fost desființată. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 10 octombrie, polițiștii locali împreună cu lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat pe Valea Portului în zona Poarta 5, în scopul igienizării zonei și menținerii unei permanente stări de curățenie.

În zona respectivă, mai multe persoane își improvizaseră un adăpost pe un teren viran din apropiere.

Persoanele în cauză au fost legitimate și sancționate contravențional, iar adăposturile au fost dezafectate de către lucrătorii firmei de salubritate.

De asemenea, li s-a recomandat să se deplaseze către localitatea de domiciliu, respectiv comuna Adamclisi din județul Constanța.

La această dată, lucrătorii Direcției Generale a Poliției Locale Constanța au aplicat în total, 200 de sancțiuni contravenționale pe raza municipiului Constanța, în valoare totală de 52.770 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*