FOTO Plăcintă cu mere și mucegai vândută de o patiserie din Constanța. Vânzătoarea susținea că mucegaiul este scorțișoară

Plăcintă cu mucegai la o patiserie din Constanța
Plăcintă cu mucegai la o patiserie din Constanța

O cititoare “Constanța NEWS” a avut o surpriză de proporții vineri după amiază. Femeia a cumpărat o plăcintă cu mere și a dat de… ingredientul surpriză: mucegai.

Anamaria Latu a povestit pentru Constanța NEWS că și-a cumpărat produsul de panificație din cartierul constănțean Inel 2.

“Am cumpărat plăcinta cu mere de la Patiseria Gix și am realizat cu stupoare când am rupt-o că prezenta mucegai în interior. Doamna vânzătoare a avut nesimțirea să-mi spună că este scorțișoară” a declarat Anamaria Latu.

Clienta spune că a sunat imediat la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și ANAF pentru că patiseria nu i-a eliberat bon fiscal. Anamaria spune că nu a apucat să consume produsul, dar în locul ei putea să fie un copil sau o femeie însărcinată care să aibă probleme serioase de sănătate.

Patiseria în cauză aparține unei firme din Constanța, înființată în anul 2008. Redacția “Constanța NEWS” a cerut o reacție din partea ANPC, dar aceasta întârzie să apară. Revenim cu informații atunci când inspectorii Agenției vor merge în control.

Plăcintă cu mucegai
Plăcintă cu mucegai

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*