FOTO Patru persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce o anvelopă a mașinii în care se aflau a explodat

Mașina a cărei anvelopă a explodat. FOTO IPJ Constanța

O persoană a intrat în stop cardio – respirator, iar alte trei au fost grav rănite după ce mașina în care se aflau a scăpat de sub control în urma unei explozii de cauciuc. 

Evenimentul rutier s-a produs joi 31 mai, în jurul orei 11:30, pe DN 38.  O femeie de 35 de ani, conducea un autoturism dinspre Constanța către Negru Vodă, iar la ieșirea din localitatea Topraisar, a pierdut controlul volanului în urma exploziei anvelopei dreapta spate. Mașina sa a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 32 ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a trei dintre pasagere, una dintre ele fiind în stop cardio respirator.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, iar în urma manevrelor de resuscitare s-a reușit repornirea cordului.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, la accident a fost vorba de o victima găsită în stop, un pacient cu fractura membru inferior, conștient și alți doi pacienți cu contuzii, conștienți, toți fiind transportați la spital.

UPDATE:

Pacienta în vârstă de 31 de ani care a fost găsită în stop cardio-respirator la locul accidentului și a fost resuscitată a decedat joi după amiază la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*