FOTO O terasă din Eforie Sud funcționează de ani buni fără autorizații, dar plină de gândaci și nereguli

Control OPC terasa in Eforie

Controalele OPC continuă să scoată la iveală situații abstracte din comerțul de pe litoral. O terasă de pe faleza din stațiunea Eforie Sud funcționa fără să aibe vre-o autorizație, acestea lipsind de ani buni.

Încă nu este clar cum de ani de zile nici o echipă de control din cele ce își desfășoară activitatea pe litoral nu au depistat neregulile ce sunt scoase anul acesta decătre OPC Constanța. Încă o unitate de alimentație publică a fost închisă după ce au fost depistate condiții total neadecvate pentru desfășurarea de astfel de activiăți.

Terasa se află pe faleza din Eforie Sud. Aici, conducerea terasei nu au putut să prezinte vreo autorizație, acestea nefiind nesolicitate și neeliberate de ani de zile. În blocul alimentar, carnea și produsele din carne erau lipsite de orice fel de formă de informare, a durabilității minimale.

Produsele gătite erau cu dată incertă a producției, cu aspect inpropriu față de pretențiile unei mâncări pentru consum uman, depozitare neconformă, lipsa oricărui fel de identificare și a unora dintre produsele negătite, curățenie îndoielnică, pahare spălate în bucătărie în lipsa apei calde, plaja murdară fără respectarea niciuneia dintre obligațiile asumate prin contractul de închiriere.

Toaleta care putea fi folosită doar contra unei taxe era plină de mizerie și de gândaci.

Inspectorii OPC au luat măsura oprirea temporară a activității economice atât pentru plajă, bar și restaurant. În ceea ce privește toaleta publică, va fi sesizată Direcția de Sănătate Publică. A fost aplicată și o amendă de 20.000 de lei.

Se pare că terasa a mai fost închisă pentru aceleași probleme și în anul 2011 și 2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*