FOTO O nouă disciplină sportivă pentru copiii din Ovidiu – volei. CS Ovidiu s-a asociat cu Academia de Volei înființată de fostul voleibalist al CVM Tomis, Florin Voinea

Echipa de volei a CS Ovidiu a început antrenamentele. FOTO CS Ovidiu

La Ovidiu, copii se pot pregăti de acum și pentru un sport nou, care nu s-a mai practicat în acest oraș. Este vorba de volei, în urma asocierii Clubului Sportiv din Ovidiu cu Academia de Volei a fostului voleibalist de la CVM Tomis, Florin Voinea.

Pe lângă baschet, haltere, rugby, fotbal, dans sportiv și karate, copiii din Ovidiu vor putea de acum să practice încă un sport. Este vorba de volei, deja fiind făcută prima echipă.

„Este o disciplină nouă la nivelul orașului Ovidiu. Am încercat să venim cu ceva nou, să putem atrage copii și a prins foarte bine. Sper ca această colaborare să dea roade“, a spus Radu Dan de la CS Ovidiu.

Cel care se va ocupa de noua echipă este Florin Voinea, fost voleibalist de la CVM Tomis, care a evoluat atât pe plan intern, cât și internațional. În aprilie 2017 a luat decizia de a se retrage, dar asta nu a însemnat că a putut sta deoparte. A pus bazele Academiei de Volei Tomis, a cărui președinte și este.

„Încerc să dau înapoi din tot ceea ce am învățat în acești ani. Vreau să le ofer copiilor din experiența mea ca și jucător“, a declarat Florin Voinea.

Acesta a precizat că s-a orientat spre zone noi, unde acest sport nu a fost practicat și astfel a ajuns la Ovidiu. Pentru că nu exista un feedback pentru această disciplină, timp de aproape două luni, la sala de sport din Ovidiu s-a jucat volei de probă. Pentru că voleiul a prins imediat, s-a decis asocierea CS Ovidiu și Academiei de Volei Tomis și înființarea secției de volei

„În prezent avem o echipă de 15 copii care vin constant la antrenamente, care se țin lunea și joia. Dacă mai sunt copii doritori să încerce acest sport și chiar să facă performanță, îi așteptăm la antrenamente“, a precizat Florin Voinea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*