FOTO O ambulanță a fost lovită în plin de un șofer neatent. Asistenta medicală a fost rănită

Ambulanța a fost lovită în plin de un șofer neatent și aruncată pe marginea drumului. FOTO IPJ Constanța

O ambulanță care se deplasa cu o pacientă către Spitalul Județean Constanța a fost lovită în plin de un șofer neatent și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Autospeciala se deplasa de la Spitalul Județean Tulcea către Spitalul Județean Constanța pentru a transfera o pacientă diagnosticată cu pericardită. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 14.20 un bărbat de 39 de ani a condus o autoutilitara pe DJ 226 dinspre Sinoe către Cogealac. La intersecția cu DN 22 nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o ambulanță către se deplasa dinspre Tulcea către Constanța având semnalele luminoase în functiune.

În urma impactului, ambulanța a fost răsturnată și a suferit avarii majore. De asemenea, asistenta de pe ambulanță a fost rănită ușor. Pacienta a fost preluată de către un echipaj al SAJ Constanța și transportată la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Poate doriti sa stiti ce s-a intamplat cu pacienta.
    I s-au facut o serie de investigatii …pentru ca avea pericardita s-a intervenit.
    Nu i-a fost administrat nici un antibiotic.
    La solicitarea apartinatorilor i-au fost administrate cateva antiinflamatoare.
    Dupa 3 zile a fost externata si trimisa acasa cu recomandarea VERBALA s se duca pentru o investigatie la plamani.
    Pacienta a solicitat trimitere catre RMN pentru o ampla investigatie ca urmare a accidentului … nu este suficient doar un CT.
    Medicul cardiolog a refuzat sa dea aceasta recomandare.
    Pentru investigatii la plamani nu i-a fost dat nici un bilet de trimitere.
    Au scapat de pacienta cu zambetul pe buze si amabilitate aparenta fara sa o indrume intr-un spital adecvat afectiunii ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*