FOTO Mizeria de la Spitalul de Urgență Constanța, prin ochii conducerii Consiliului Județean Constanța

Duș din Spitalul de Urgență Constanța
Duș din Spitalul de Urgență Constanța

Noii șefi de la Consiliul Județean Constanța au făcut o vizită la Spitalul de Urgență Constanța. Pentru prima dată după mulți ani, oamenii din Consiliu și-au dat seama că unitatea medicală arată rău. Președintele Horia Țuțuianu și cei doi vicepreședinți Claudiu Iorga Palaz și Dumitru Daniel Learciu au constatat “lipsa echipamentelor medicale și starea deplorabilă în care se află majoritatea secțiilor”.

Președintele Marius Horia Țuțuianu, a purtat discuții cu fiecare șef de secție, solicitându-le prioritățile pe termen scurt, mediu și lung pentru a se putea lua masurile necesare, în vederea desfășurări în cele mai bune condiții a actului medical.

La finalul vizitei președintele a asigurat cadrele medicale și conducerea spitalului de toată deschiderea și colaborarea, reiterând faptul că spitalul rămâne prioritatea zero a conducerii Consiliului Județean Constanța.

Imaginile furnizate de reprezentanții Consiliului Județean nu au nevoie de niciun comentariu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*