FOTO Micuții din localitatea Cumpăna au primit vizita lui Moș Crăciun

Serbare de Crăciun la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

La Cumpăna au continuat serbările dedicate Crăciunului. După un program artistic susținut de copii, Moș Crăciun le-a împărțit daruri.

Serbările de Crăciun au continuat la Cumpăna, când Moș Crăciun, ajutat de cătreprimarul Mariana Gâju, au împărțit cadouri din partea Primăriei și a Consiliului Local Cumpăna, aducând pe chipul micuților, zâmbete și bucurie.

Programul artistic al micuților a cuprins poezii, colinde și dansuri populare, ocazie perfectă pentru prezentarea valențelor artistice.

Serbarea s-a încheiat cu evoluția pe scena Căminului Cultural a preșcolarilor Grupei Violetelor, aparținând Grădiniței Florilor din localitate. Aceștia sunt și câștigătorii Concursului Internațional de dans, Black Sea Dance 2018 – editia a X-a, fiind conduși de către educatoarea Crina Pleșcan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*