FOTO Mai multe accidente rutiere s-au înregistrat în județul Constanța din cauza șoferilor ce au ignorat condițiile meteo

Neadaptarea vitezei și atenției la condițiile de drum a dus la producerea mai multor accidente rutiere. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni, echipajele medicale ale ambulanței și pompieri au intervenit pe Codul Galben de ploi, ninsoare și polei la mai multe accidente rutiere. Din fericire, nu au fost înregistrate decese, ci doar răniți și pagube materiale.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 60 se ani, a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Lazu, dinspre municipiul Mangalia către Constanța. La marcajul pietonal din zona unei stații peco, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în aceeași direcție de mers, fiind condus de un bărbat, de 30 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta fata din al doilea auto.

Un alt accident rutier a fost înregistrat pe DN 22, un bărbat, de aceiași vârstă ca și ce din primul caz, a condus un autoturism pe DN22, dinspre Constanța către Tulcea. În zona km 243, la ieșirea din localitatea Mihai Viteazu, pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu o autocisternă neîncărcată, condusă de un bărbat, de 51 de ani, din sens opus. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului.

Din aceleași cauze s-a produs și următorul eveniment rutier, pe DN 38, în afara localității Movilița. Potrivit polițiștilor, un tânăr, de 22 de ani, a condus un autoturism dinspre Constanța către localitatea Negru Vodă și, ajungând la km 12+150, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, acesta circulând din sens opus. A rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane: conducătorul autoturismului din urmă, precum și a pasagerul dreapta fața, din primul autoturism.

La fel s-a întâmplat puțin mai târziu, pe același Drum Național, în afara localității Comana, unde un bărbat, de 35 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Negru Vodă către municipiul Constanța, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum-în dreptul km 27+ 500, a intrat in coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*