FOTO La Cambridge School of Constanta​ a început deja anul școlar, tematica fiind „movie stars“

Prima zi de scoala la la Cambridge School of Constanta​

Pentru elevii de la Cambridge School of Constanta​, chiar dacă noul an școlar a început mai devreme decât învățământul de la stat, prima zi de școală a fost total deosebită.

Elevii și părinții au fost întâmpinați cu covor roșu și personaje de film îndrăgite pentru copii, tema acestui an școlar fiind la Cambridge School of Constanta, „Movie Stars“. În curtea unității școlare au avut parte de popcorn, apă și limonadă.

De asemenea a fost organizată și o tombolă colorată, cu premii: tricouri sau bilete la cinema. Au fost expuse în calitate de premii și câteva biciclete, pentru a stimula interesul elevilor vis-a-vis de programul Incentive – Financial Education.

Reprezentanții Cambridge School of Constanta​ spun că pe parcursul acestui an școlar vor fi avea mai multe proiecte sub egida programului de educație financiară. Acest program va fi adjuvantul principal al elevilor în a-și pregăti bagajul de cunoștiințe financiare și antreprenoriale și se va implementa în perioada 4 septembrie 2017 – 24 mai 2018. În această perioadă, elevii vor beneficia de un sistem de recompense, bazat pe bancnote INSTAMONEY. Profesorii acordă INSTAMONEY după criterii bine stabilite, mai ales atunci când elevii vor excela în cadrul școlii sau în alte contexte extra școlare. Cu suportul : APAR – Asociatia pentru Antreprenoriat Romania​ și BCR​ – Banca Comercială Română, vom livra informațiile în cadrul unor workshop-uri dedicate, iar pentru aplicarea cunoștiințelor acumulate, ne vor sprijini cu premii și jocuri : Bicicletele Pegas​, Maritimo Shopping Center​, AQUA Carpatica​ și Cinema City Romania​.

Ei vor învăța CUM SĂ:

• achiziționeze un produs;

• întocmească un buget personal;

• gestioneze propria pușculiță;

• alcătuiască un plan rentabil de cumpărături;

• investească în lucruri de durată, ș.a.m.d

Cei care vor strânge mai mulți bani INSTAMONEY vor putea să achiziționeze cu ei premiile programulu – bicicletele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*