FOTO VIDEO Jandarmii și jandarmerițele dau zăpada la lopată pentru a deszăpezi Baza Aeromedicală SMURD Constanţa

Jandarmii au dat la lopată pentru a curăța troienele de zăpadă de pe Baza Medicală SMURD: FOTO IJJ Constanța

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției în județul Constanța a cerut ajutorul jandarmeriei pentru a se descongestiona Baza Aeromedicală SMURD Constanţa.

În sprijin au fost trimiși 22 de jandarmi, dintre care o femeie, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și a Grupării Mobile „Tomis“ care au curățat întreaga suprafață a heliportului pentru ca elicopterul să poată efectua curse în caz de necesitate și dacă vremea o va permite. Zăpada cea mai multă era strânsă în fața intrării în hangar unde erau nămeți și nu se putea intra.

Comparativ, Primăria Constanța a scos pe străzi 15 asistați sociali pentru a ajuta la deszăpezire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*