FOTO „Iubito, îți rămân dator“, cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea în cuplu, ajunge la Constanța

Moment din piesa de teatru „Iubito, îți rămân dator“

După spectacolele de mare succes la public Magnolii de Oțel, Demnitate, Intriga, TOC TOC, Chat Chat Chat, Teatrul Avangardia din București revine la Constanța cu o nouă comedie semnată Ricard Reguant.

Avându-i ca protagoniști pe Andrei Duban și Grațiela Duban, ”Iubito îți rămân dator” este un autentic manual de auto-ajutor ca să poți face față provocărilor conviețuirii în cuplu (care nu sunt puține).

Spectacolul se va juca marți, 26 martie de la ora 20:00 în premieră la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța și aduce în fața spectatorilor un nou format de spectacol de comedie cu mare priză la public.

Spectacolul vorbește despre diferențele care există între bărbați și femei nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural.

Este un ghid ideal – comic și eficient – pentru cei care trăiesc deja cu perechea cât și pentru cei care au de gând sa facă acest pas în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Biletele s-au pus în vânzare la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, în rețeaua Bilet.ro (agențiile TUI Travel din Constanța – City Mall, mall Vivo, Piata Ovidiu nr. 11 și Str. Stefan cel Mare nr. 71), precum și pe portalul www.bilet.ro

Mai multe informații pot fi regăsite pe pagina oficială a Teatrului Avangardia – www.TeatruAvangardia.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*