FOTO Inconștiență dusă la extrem: un bărbat beat s-a urcat pe un moped, cu un copil de 3 ani în brațe și o butelie în portbagaj

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului.

Un individ s-a ales cu dosar penal după ce a reușit într-un timp foarte scurt să comită mai multe infracțiuni. Cea mai gravă dintre ele: a luat un copil de 3 ani în brațe pentru a-l duce cu moped-ul.

Un apel la 112 anunța în jurul orei 17.00 producerea unui accident rutier între un moped și un autoturism, în urma căruia un minor de câțiva ani a fost rănit. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportat la spital, cu un traumatism cranio-cerebral.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice – 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un moped pe strada Medeea dinspre strada Despot Vodă. Când a ajuns în intersecție, a intrat în coliziune cu auto marca Volkswagen, condus de de un bărbat în vârstă de 31 de ani, pe strada Cumpenei, dinspre bulevardul I.C Brătianu către bulevardul Aurel Vlaicu. În urma impactului, individul cu moped-ul, pe care era legată și o butelie de aragaz, s-a răsturnat. Atunci, minorul care era în brațele bărbatului a căzut, lovindu-se de asfalt.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, individul fiind anchetat în stare de libertatea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*