FOTO VIDEO În toamna lui 2017, Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting se ține la Medgidia

Semnare protocol Campional Mondial Hand to Hand Medgidia - Valentin Vrabie. FOTO Catalin Schipor

La Medgidia a avut loc semnarea protocolului între Primăria Municipiului Medgidia și Federaţia Română de Hand to Hand Fighting. Asta înseamnă că în această toamnă, în perioada 7 – 10 septembrie, Medgidia va fi gazda „Campionatului Mondial de Juniori“.

La eveniment au fost prezenți Serghey Astakhov, Președintele Hand to Hand Sport International Federation, Bogdan Neagu, Președintele Federației Române de Hand to Hand Fighting, Mihăiță Filimon, vicepreședintele Federației Române de Hand to Hand Fighting și Valentin Vrabie, primarul Municipiului Medgidia. Organizatorii au avut de ales între București, Ploiești și Medgidia pentru organizarea acestui eveniment sportiv, în cele din urmă alegând orașul dobrogean. Până acum și-au confirmat prezența 300 participanți din 38 țări. Delegațiile vor fi însoțite de numeroși oameni de afaceri, cei care sponsorizează aceste echipe și care vor profita de ocazie pentru a căuta noi

„Este o adevarată onoare pentru noi să găzduim acest eveniment sportiv de amploare mondială. Suntem interesați să promovăm municipiul Medgidia peste tot în lume. Totodată dorim să atragem investitori care să includă în planurile lor de afaceri acest municipiu deținător al unui fantastic potențial economic, social și cultural”, a declarat edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Acest sport, potrivit lui Serghey Astakhov, a apărut la sfârșitul anilor ’70 în cadrul structurilor KGB ale URSS, ca activitate de pregătire fizică. După ce s-a destrămat Uniunea Sovietică, acest gen de sport a devenit mai social, fiind practicat și de civili. În prezent, în fostele țări sovietice sunt peste 200.000 de persoane ce îl practică, dar interesul pentru el a străbătut și oceanul, fiind foarte popular și în SUA și în America de Sud.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*