FOTO Fotbaliștii din Cumpăna au câștigat „Cupa Satelor“, faza pe regiunea sud – est

Fotbaliștii din Cumpăna și-au adjudecat titlul la faza regională. FOTO Primăria Cumpăna

Duminică, 7 aprilie, la Buzău a avut loc finala competiţiei dedicată copiilor cu vârsta până în 13 ani, Cupa Satelor faza pe regiunea sud – est. Fotbaliștii din Cumpăna au reușit să își adjudece titlul, iar acum se pregătesc pentru faza națională.

La competiția „Cupa Satelor“ au fost prezente șase echipe împărțite în doua grupe:

  • Gr A: Vadu Pașii – județul Buzău, Bertești – județul Brăila, Vulturu – județul Vrancea.
  • Gr B: Cumpăna – județul Constanța, Sarichioi – județul Tulcea, Schela – județul Galați.

Echipa din Cumpăna a câștigat grupa B după următoarele rezultate:

  • Cumpăna – Sarichioi 0 – 0
  • Cumpăna – Schela 5 – 0. Marcatori : Baubek Dilek – 2, Sandu Gabriel – 1, Moise Dorin – 1,
    Barbulescu Ion – 1.

Micuţii fotbalişti de la Cumpăna, pregătiţi de către antrenorul Cristian Mustacă au reuşit să se impună cu 2-0 în finala disputata contra celor de la Vadu Pașii – județul Buzău. Golurile au fost marcate de Baubek Dilek și Moise Dorin.

La faza finală care va avea loc în luna mai se califica campioanele celor 8 regiuni.

Câștigătoarea „Cupei Satelor“ finala pe țară, alături de profesorul antrenor, va însoți echipa națională a României în deplasarea din Norvegia contând pentru partida din preliminariile Euro 2020 (7 iunie 2019) si vor participa la toate acțiunile lotului din acea săptămână.

„Felicitări copiilor, domnului antrenor dar si părinţilor pentru tot efortul depus şi pentru evoluţia pe care aţi avut-o. Felicitări campionilor, felicitări ambasadori ai comunei Cumpăna !”a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*