FOTO Femeie accidentată mortal de o motocicletă. Motociclistul a decedat și el la spital

Pieton ucis într-un accident rutier petrecut între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. FOTO cu rol ilustrativ

O femeie care s-a hazardat să traverseze joi seară DN3, la ieșirea din municipiul Constanța spre Autostradă a fost spulberată de o motocicletă.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, apelul a fost făcut la 112 în jurul orei 19.20, accidentul fiind semnalat la ieșirea din municipiul Constanța, în dreptul vaporașului. Aici, o motocicletă a lovit o femeie care s-a angajat în traversarea DN3 prin loc nepermis și fără să se asigure. Impactul a fost extrem de dur atât pentru pieton, cât și pentru pasager. Pietonul a fost găsit în stop cardio – respirator, iar în cele din urmă i-a fost constatat decesul. Motociclistul a suferit și el răni grave, fiind transportat la Spitalul Județean. Pe drum, în ambulanță a intrat și el în stop cardio respirator.

Lucrătorii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală.

UPDATE
Motociclistul, în vârstă de 33 de ani a decedat în Camera de Resuscitare a UPU SCJu cu tot efortul depus de medici.

Acesta era medic rezident la Spitalul Cernavodă, dar și la SCJU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*