EXCLUSIV FOTO VIDEO Centrul cultural Republica a primit, în sfârșit, numele marelui actor Jean Constantin

Fostul cinematograf Republica din Constanța a primit până la urmă numele lui Jean Constantin. Modificarea a avut loc la mai bine de doi ani de la începerea lucrărilor și după ce reprezentanții Consiliului Județean Constanța au afișat sigla “Centrului Cultural Republica”.

Bloggerul constănțean Valentin Coman este cel care atrăgea atenția, încă din iulie 2015, celor din Consiliul Județean că nu și-au respectat promisiunea.

Citește și FOTO EXCLUSIV Cum arată Centrul Cultural “Jean Constantin” la mai puțin o lună înainte de deschiderea anunțată

În urmă cu o săptămână, Constanța NEWS prezenta în exclusivitate starea lucrărilor din Centrul Cultural. La momentul respectiv atrăgeam atenția că sigla afișată pe frontispiciu este cea veche. Iată că oamenii care se ocupă de lucrări au reacționat și astăzi o echipă de muncitori monta noua siglă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*