FOTO Evenimentele sportive au început în Ovidiu cu ocazia zilelor orașului

Înmânarea premiilor sportivilor de către primarul orașului Ovidiu, George Scupra. FOTO Primăria Ovidiu

În data de 27 iunie a.c., cu ocazia zilelor orașului Ovidiu  a avut loc Cupa ,,Ion Podaru ’’ la rugby – ediția a II-a, unde au participat peste 240 de sportivi de la diferite cluburi ( CSO Murfatlar , AS Victoria Cumpăna , CS Mihail Kogalniceanu , CSO Techirghiol , ACS Rugby Team Constanța, DETSTVO Ghindărești , CSO Ovidiu , CS Năvodari, Castelanii Castelu, CS Medgidia , Club Rugby Antonio Jr. București, CSS Unirea Pașcani) pe diferite categorii de vârstă. La categoria  U8 câștigătorul a fost CSO Ovidiu, la U10 câștigător – CSO Ovidiu, la U12 câștigător a fost AS Victoria Cumpăna iar la categoria U14, titlul a fost adjudecat de ACS Rugby Team Constanta.

Tot în cadrul acestui eveniment, astăzi a avut loc și Cupa la Haltere Ovidiu – ediția I (cupă națională) unde au participat – CSO Ovidiu, CS Dinamo, LPS Constanța, Farul Constanța, CS Târgu – Mureș  și CS Pitești.

Seria de evenimente sportive continuă în orașul Ovidiu, în data de 29 iunie a.c. urmând să se desfășoare Cross-ul orașului Ovidiu – Iubim familia – editia a IV-a, începând cu ora 17:00, unde vor participa aproximativ 700 de copii. În acest an a fost introdusă o nouă categorie pentru cei care vor alerga în familie sub sloganul ,,Iubim familia’’. Startul competiției va fi dat de Ilie Floroiu, primarul orașului Sulmona (Italia) Annamaria Casini și primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*