FOTO Două sportive legitimate la Club Sportiv Ovidiu s-au impus la Campionatul Național de Haltere

Sportivele de la CS Ovidiu au reușit să intre în TOP 10. FOTO CS Ovidiu

Două dintre sportivele din Ovidiu au reușit să obțină rezultate foarte bune la Campionatul Național de Haltere – Seniori, faza finală ce s-a desfășurat la Arad, în perioada 4-7 septembrie 2018. 

CS Ovidiu a participat la faza finală a Campionatului Național de Haltere – Seniori cu două sportive: Brîndușa Gabriela Turcanu, de 13 ani, la categoria 90 kg și Ioana Maria Turcanu, de 12 ani, la categoria 48 kg. Prima a obținut locul V și este cotată printre cele mai bune zece sportive la această categorie, iar cealaltă s-a descurcat chiar mai bine, obținând locul al II-lea.

„Ambele sunt selecționate în lotul României de tineret, prima cu sediul în Galați unde se antrenează, iar cea de-a doua la lotul României de juniori, unde este convocată înainte de competițiile majore. Ambele sunt legitimate la noi, la CS Ovidiu“, au precizat antrenorii clubului, Eduard Simineanu și Adrian Roșu.

La competiție au participat peste 150 sportivi de la cele mai bune cluburi din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*