FOTO Doi muncitori s-au intoxicat cu monoxid de carbon în subsolul unei case în construcții, pe varianta localității Ovidiu. Unul dintre ei a decedat

Echipajele medicale și ale ISU Dobrogea au intervenit la locul solicitării. FOTO IPJ Constanța

Doi muncitori au fost găsiți inconștienți, în subsolul unei case în construcție de pe varianta orașului Ovidiu, în apropiere de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Unul dintre ei a fost declarat decedat.

Cele două victime au fost găsite în jurul orei 13.00, persoana care a apelat 112 bănuind că sunt electrocutate. La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Palas a ISU Dobrogea, o ambulanță SMURD B și elicopterul SMURD.

Echipele de salvatori au găsit la fața locului, doi bărbați, unul inconștient cu semne vitale, iar celălat în stop cardio-respirator, începându-se protocolul de resuscitare.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, pacientul găsit în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat, iar celălalt, în comă, a fost intubat și preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*