FOTO Doi bătrâni au fost găsiți decedați într-un apartament din Medgidia

Pompierii au intervenit pentru a debloca ușa unui apartament. FOTO Cătălin Schipor

Un miros pătrunzător i-a făcut pe locatarii unui bloc de pe strada Republicii din Medgidia să sune la 112. Pompierii care au spart ușa au găsit în apartament două persoane decedate.

Victimele, doi bărbați de aproximativ 70 de ani locuiau împreună și erau cunoscuți de către vecini ca fiind împătimiți ai alcoolului. Ultima oară au fost văzuți în viață în cursul zilei de 2 martie. În seara de 3 martie, mirosul dubios ce venea din apartamentul acestora i-a făcut pe vecini să sune la 112.

Un echipaj al ISU Dobrogea a spart ușa, iar în interior i-au găsit pe cei doi bătrâni decedați, dar și urmele unui incendiu. Acesta a pornit cel mai probabil de la o lumânare uitată aprinsă, apartamentul fiind deconectat de la rețeaua de energie electrică.

Potrivit anchetatorilor, cauza probabilă a morții pare a fi intoxicația cu monoxid de carbon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*