FOTO Destinație inedită pentru vacanța de iarnă. Comuna constănțeană Peștera apare în ofertele agențiilor de turism

Invitație la Peștera
Invitație la Peștera

Moeciu, Poiana Brașov sau Maramureș nu mai sunt la modă. Cea mai tare destinație din iarna 2015 – 2016 pare să fie o comună din județul Constanța. Parcul inaugurat în urmă cu zece zile de primarul Valentin Vrabie a devenit atât de cunoscut la nivel național încât agențiile de turism au inclus localitatea în ofertele lor.

“Să fotografiem împreună orășeul luminilor și scena nașterii Domnului” – așa sună oferta unei agenții de turism din Constanța.

Feeria de Crăciun de la Peștera condimentată cu spectacole de colinde și un program special la căminul cultural sunt incluse în preț. Pentru doar 30 lei/adult și 20 lei/copil orice constănțean poate să ajungă la Peștera. Transportul se face cu autocarul sau cu minibus-ul, iar durata excursiei este de aproximativ 4 ore.

Amatorii de plimbări la Peștera trebuie să se asigure că își fac rezervare din timp pentru că agenția de turism nu pornește autocarul din loc dacă nu au 30 de persoane. În plus, oricine aduce zece prieteni beneficiază de un bilet gratuit.

Program special în weekend

Primarul Valentin Vrabie spune că nu avea în planul inițial un spectacol în apropierea parcului iluminat festiv, dar după ce milioanele de luminițe s-au aprins a primit solicitări din toată țara.

Așa se face că sâmbătă, 19 decembrie în grota din comuna Peștera va avea loc Scena nașterii Mântuitorului și un concert de colinde. Programul începe la ora 17.30 și este urmat de un spațiu special amenajat pentru întâlnirea cu Personajele Iernii în parcul – minune.

Duminică, 20 decembrie, începând cu ora 18.00 are loc un spectacol pentru copiii de toate vârstele la Căminul Cultural din Peștera. Cei mici se pot bucura și de locurile de joacă special amenajate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*