FOTO Cupa Satelor la Fotbal a avut finala la Cumpăna. Primarul Mariana Gâju: “Sportul te învaţă să ai caracter, să joci după reguli, să ştiii ce înseamnă să câştigi și să pierzi”

Fotbaliștii din Cumpăna au reușit să obțină locul II la Cupa Satelor. FOTO Primăria Cumpăna

Stadionul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv „CENTENAR 2018”din Cumpăna, județul Constanța, a găzduit în data de 12 mai, marea finala a Cupei Satelor, Cumpăna/Constanța – Ruginoasa/Iași.

Lovitura de începere a partide a fost data de către jucătorul Naţionalei României, Ianis Hagi, iar brigada de arbitri a fost condusa de la centru de Sebastian Colțescu, întors recent de la meciul din Europa League, Chelsea – Eintracht.

În prima repriză, după un joc echilibrat cu ocazii de ambele părți, cei de la Ruginoasa au reuşit să înscrie dintr-o faza fixă, iar tabela de marcat a rămas aşa până in finalul partidei, Cumpăna – Ruginoasa 0-1. Astfel că, micii fotbaliști din Cumpăna s-au clasat pe locul doi la nivel de țară și au câştigat o experiență unica alături de tricolori la meciul cu Spania. Jucătorul din Cumpăna, Moise Dorin a fost desemnat „cel mai bun jucător” al finalei.

Evoluțiile copiilor au fost monitorizate atent de membrii Comisiei Tehnice FRF prezenți la Cumpăna: Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu.

În tribunele stadionului din Cumpăna s-au mai aflat și preşedintele CJC Marius Horia Țuțuianu, Ciprian Marica, directorul AFIR,  Adrian Ionuț Chesnoiu, cetăţeanul de onoare al comunei Cumpăna, Elena Frîncu, dar și primari și preşedinți de consilii judeţene din toată țara.

La meci a asistat și preşedintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a ţinut să felicite administrația publică locală din Cumpăna pentru realizarea Complexului Sportiv „CENTENAR 2018” și pentru susținerea sportului.

„Dragi copii, vă apreciez enorm si vă mulţumesc pentru felul în care aţi evoluat. Sportul te învaţă să ai caracter, te învaţă să joci după reguli, te învaţă să ştii ce înseamnă să câştigi și să pierzi. Felicitări domnului antrenor Cristian Mustacă, dar si părinţilor pentru întreaga susţinere“, a transmis primarul Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*