FOTO Cupa Mării Negre la Ciclism a avut loc la Cumpăna

Primarul comunei Cumpana Mariana Gaju si Elena Francu au fost prezente la Cupa Mării Negre la Ciclism a avut loc la Cumpăna

Peste 145 de sportivi au luat startul la prima etapă a ediției a Cupei Mării Negre la ciclism pentru copii, ajunsă la ediția a IV-a.

Concurenții au fost împărțiți în patru categorii: 5-7 ani, 8-11 ani, 12-14 ani și 15-18 ani masculin și feminin, iar șoseaua Constanței din Cumpăna s-a transformat preț de câteva ore în zonă de rulare pentru bicicliști. Startul a fost dat chiar de către primarul ec. Mariana Gaju care a ținut să îi felicite pe toți concurenți și să le mulțumească pentru interesul și numărul mare de înscrieri .

La eveniment au participat și Elena Frâncu, viceprimarul Neagu Florin, Mariana Solomon – director Direcția pentru Sport și Tineret Constanța, Răuță Ion și Victor Bănescu – Clubul Bilal 2000 Constanța.

Participanții la Cupa Mării Negre au fost nevoiți să efectueze în funcție de vârstă două sau mai multe tururi ale traseului. Cu toții și-au dat silința și au încercat să câștige competiția, însă la final cu toții au fost premiați.

Părinții au fost și ei mulțumiți că se organizează astfel de activități pentru copii și au apreciat condițiile și organizarea de la Cumpăna.

Cea de-a două etapă este programată la Medgidia, pe 23 septembrie, iar Cupă Mării Negre se va sfârși odată cu cea de-a treia etapă, disputată pe 30 septembrie, la VIVO! Constanța.

Iată-i pe castigătorii „Cupei Mării Negre” etapă de la Cumpăna.

Categoria 5-7 ani feminin :
1. Pătrașcu Ioana Anamaria
2. Neagu Lavinia
3. Ciobăniță Ioana

Categoria 5-7 ani masculin:
1. Voinea Ionuț Denis
2. Leu Ștefan Alexandru
3. Anghelina Răul Gabriel

Categoria 8-10 ani feminin :
1. Pătrașcu Amalia Cristina
2. Chitic Măria Lucia
3. Popă Andreia Cosmina

Categoria 8-10 ani masculin :
1. Iacob Rareș
2. Brânză Mihai
3. Butuc Matei Gabriel

Categoria 11-13 ani feminin:
1. Petrescu Sabina
2.Vintilă Izabela
3. Filip Daria

Categoria 11-13 ani masculin:
1. Hârșim Mihnea
2. Ion Matei
3. Silaghi Alexandru Sebastian

Categoria14-16 ani feminin :
1. Stancu Măria Ecaterina
2. Coteanu Măria
3. Petrescu Sabina

Categoria14-16 ani masculin:
1. Hârșim Mihnea
2. Paris Alexandru Marius
3. Genet Aurelian Robert

Competiția a fost organizată de către Primăria comunei Cumpăna, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și CS Bilal 2000 Constanța.

Toți copii participanți au primit din partea organizatorilor o diplomă de participare și un pachet cu dulciuri constând în: suc, corn și biscuiți cu ciocolată. Câștigătorii primelor trei locuri, de la fiecare categorie de vârstă, au primit fiecare câte o casca și o pereche de mănuși profesionale, diplome, medalii, dar și câte o revistă de promovare a comunei.

La categoria 11- 13 ani feminin, pe locul doi a terminat cursă Vintilă Izabela, 13 ani din Cumpănă elevă în clasă a VII-a. Interesant este faptul că în ciudă participării multor cicliști profesioniști, această fetiță a demonstra tuturor că se poate, dând dovadă de reale calități.Povestea ei nu este una tocmai fericită… provine dintr-o familie modestă, drept pentru care acest copil nu a avut o bicicletă a ei… a avut însă o dorință imensă, aceea de a participă la startul acestei competiții și de a arată tuturor că se poate. Tatăl ei a împrumutat astăzi o bicicletă, că acest copil minunat să-și poată duce visul mai departe.Pentru ea visul a devenit astăzi realitate…acum poate este rândul nostru să ajutăm și să-i sprijinim pe toți acești copii care doresc să facă performanță, care pot fii… campionii de mâine.

De menționat este fapul că la categoria 5 – 7 ani, pe locul trei a terminat cursă, tot un tânăr din Cumpănă, Anghelina Răul. Competiția a fost organizată de către Primăria comunei Cumpăna, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi CS Bilal 2000 Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*