FOTO Cumpenenii au sărbătorit Ziua Națională a României și i-au cinstit pe eroi și veterani

Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Administrația publică locală din comună Cumpăna a inițiat și în acest an un program de manifestări dedicat Zilei Naționale a României.
Manifestarea s-a desfășurat începând cu ora 10.30 la toate cele 3 monumente de pe rază comunei Cumpăna.

După intonarea Imnului de Stat al României preoții din localitate au oficiat o slujbă de Te Deum, urmată de ceremonialul depunerii de coroane de flori și de premierea veteranului de război Ceapă Ion.

„1 Decembrie reprezintă idealul nostru că națiune de a fi liberi și uniți într-o Românie demnă și prosperă. Românilor, din țară și de pretutindeni, le doresc multă sănătate, succes în ceea ce și-au propus să realizeze și, măcar la ceas de sărbătoare, să-și aducă aminte de valorile naționale consacrate de-a lungul tumultuoasei noastre istorii și de cei care s-au jertfit pentru țară. Să fim mai buni unii cu ceilalți, să ne iubim cu adevărat țara, și cel mai important, să o apărăm pentru că este patria noastră!  La mulți ani, patria noastră, România!” a transmis primarul Mariana Gâju tuturor celor prezenți la manifestare.

În cinstea Zilei Naționale, au defilat militari ai subunității din cadrul UM 01737 Topraisar. Totodată, în incintă Casei de Cultură a avut loc un spectacol tematic susținut de copiii celor două grădinițe din localitate, elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” și membrii ansamblurilor folclorice „Mugurașii Cumpenei“ și „Boboceii Cumpenei”.

Cu acest prilej au fost premiate fetițele de aur ale comunei Cumpăna din cadrul secției de Gimnastică Ritmică a C.S. Victoria Cumpăna, pregătite de către antrenoarea Elena Vlad pentru rezultatele extraordinare obținute în cadrul Cupei României ediția 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*