FOTO Cumpăna, atractivă pentru investitorii chinezi

Oficialii și oameniid e afaceri chinezi s-au arătat interesați să investească în Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

În data de 30 octombrie, Primăria comunei Cumpăna, a primit cu deosebită onoare vizită unei delegații din partea Municipalitătii Chineze Ningbo (7,6 milioane de locuitori). Delegația a fost condusă de către viceprimarul Orașului Ningbo, Li Guanding și a fost formată din oficialități locale și regionale din China precum și oameni de afaceri chinezi.

La sosirea în Cumpăna, oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare de către primarul Mariana Gaju, de către viceprimarul Neagu Florin, alături de angajați ai administrației publice locale și membrii Ansamblului „Mugurașii Cumpenei”.

„Comuna Cumpăna are nevoie de investitorii chinezi pe teritoriul ei.  Vă putem pune la dispoziție o suprafață de teren de 10 hă langă A4 și 5 hă de-a lungul Canalului Dunăre Marea Neagră pentru realizarea unui parc industrial. Poate nu este suficient pentru un parc logistic dar este suficient pentru un producător,” a transmis primarul ec. Mariana Gâju

”Exista foarte multe șanse că investitorii chinezi să vina și să realizeze aici o fabrică de textile. Am dori să avem o cooperare industrială cu comună Cumpăna și să introducem modelele noastre sociale. Deja am trimis 2 reprezentanți să cunoască mai bine Constanța și Cumpăna care ne vor informă. Ulterior vom face proiecte și planuri concrete,”a spus viceprimarul municipalității Ningbo care a precizat că informarea făcută de primari Cumpăna este excelentă.

Oaspeții au vizitat ambele amplasamente și au avut loc discuții având că teme economia, cultură, educația, turismul, precum și aspecte ale viitoarei cooperări.
Orașul Ningbo are o populație de 7,6 milioane de locuitori și este recunoscut prin dimensiunea economică, istorică, universitară și culturală. Ningbo este unul din orașele pilot din China în domeniul inovării și a obținut în 2013 statutul de oraș cu cel mai bun mediu investițional din China.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*