FOTO Cum arată cea mai bine dotată sală de fitness de pe litoral. World Class aduce o piscină semiolimpică la ultimul etaj de la City Park Mall

World Class Constanța. FOTO Adrian Boioglu
World Class Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Sosirea anotimpului rece vine cu o surpriză plăcută pentru amatorii de sport și de înot. World Class Românaia a inaugurat astăzi la Constanța noua lor sală de fitness. Acesta este al 11-lea club din afara Capitalei, iar locația aleasă – noua aripă a City Park Mall Constanța este una cât se poate de atractivă. Picturi pastelate pe pereți, spații generoase, aparate moderne (pe banda de alergare ai un monitor de pe care poți să intri pe Facebook) și ditamai piscina. Mai că-ți vine să lași soția la shopping și să te relaxezi pentru o oră în bazinul semi-olimpic.

Cei care vor să dea jos kilogramele acumulate sau să-și întrețină silueta au de unde alege. Clubul pune la dispoziția membrilor cele mai noi programe de antrenament, echipamente de ultimă generație și servicii la cele mai înalte standarde. Investiția în World Class Constanța se ridică la peste un milion de euro.

Centrul de fitness dispune de o suprafață de peste 1.700 de m2 și include un studio de aerobic, o sală modernă de cycling și o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags.

De asemenea, noul centru de fitness se prezintă sub un design modern și elegant, având un tavan skylight care oferă o infuzie de lumină naturală și creează un ambient plăcut și relaxant în toate zonele clubului. În plus, clienții se vor putea încărca cu energie în piscina semiolimpică sau deconecta de la activitățile zilnice în sauna uscată.

“Deschiderea World Class Constanța se află în linie cu strategia noastră de extindere pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri și de a oferi comunității de aici servicii de fitness la cele mai înalte standarde, programe diversificate și dotări moderne”, a declarat Gabriel Vasilescu, Director Operațional World Class România.

Clienții World Class Constanța pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către cei mai buni instructori din România, certificați la nivel internațional, sau pot opta pentru antrenamente personale, alături de antrenori profesioniști.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:00-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-22:00.

Despre World Class România

World Class România este lider de piaţă în industria de wellness autohtonă și numără în prezent 31 de centre în toată țara și peste 45.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

În vara anului 2015, World Class România a lansat un nou concept de club de fitness și lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare, în cadrul căreia membrii au posibilitatea să se deconecteze și să se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, într-un cadru intim și exclusivist. Primul centru W by World Class este situat în zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, București. Al doilea club W, clubul de fitness Le Club, a intrat în rețeaua World Class și este situat în zona de nord a Capitalei, în Cartierul Francez.

Acționarul majoritar al World Class România este fondul de investiții cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), susținut de investitori instituționali. Fondul de investiții se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea și susținerea, prin experiența pe care o oferă, a companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: http://www.worldclass.ro/ și https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesați: http://wbyworldclass.ro/ și https://www.facebook.com/wbyworldclass.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*