FOTO “Constanța NEWS” a ajuns în Asia și Australia. Un cititor al publicației a călătorit cu noi în cele mai frumoase locuri din orient

Constanța NEWS în Bali, Indonezia. FOTO Adi O.Constanța NEWS în Bali, Indonezia. FOTO Adi O.

Adi, unul dintre cititorii fideli ai publicației Constanța NEWS ne-a făcut o surpriză de proporții. El a călătorit în mai multe țări din Asia, precum și în Australia și ne-a trimis o serie de imagini captivante.

Ce face și mai interesant demersul lui este că cititorul publicației noastre a purtat mereu în buzunar imaginea “Constanța NEWS”. Asta și pentru că o conexiune la Internet nu era disponibilă în acele locuri frumoase.

Imaginile de mai jos au fost surprinse în Sydney și Brisbane din Australia, Phu My și Nha Trang din Vietnam, Lam Chebang din Thailanda, precum și în Bali, Indonezia.

Adi, îți mulțumim pentru această călătorie virtuală și invităm toți cititorii Constanța NEWS, oriunde s-ar afla ei în lume, să ne trimită imagini similare.

Adauga valoare acestui articol "FOTO “Constanța NEWS” a ajuns în Asia și Australia. Un cititor al publicației a călătorit cu noi în cele mai frumoase locuri din orient"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News