FOTO Consiliul Județean Constanța a predat Poliției 5 aparate de testare a șoferilor drogați. Horia Țuțuianu: “Sunt împotriva drogurilor și susțin reducerea consumului de substanțe interzise”

Consiliul Județean Constanța a predat cinci aparate de tip Drug Test către IPJ Constanța. FOTO CJ Constanța ,

Conducerea Consiliului Județean Constanța, a predat un număr de 5 aparate de tip Drug Test, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Aparatele au fost achiziționate de către Consiliul Județean Constanța prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, cu scopul de a susține activitatea de combatere a consumului de droguri.

„Sunt împotriva drogurilor și voi susține orice inițiativă care are ca efect reducerea consumului de substanțe interzise. Este important să avem echipamentele necesare în lupta contra drogurilor și cred că acest tip de investiții reprezintă un pas important în limitarea accesului consumatorilor de droguri în traficul rutier. Aș vrea ca prin acțiunile noastre să reușim să îi convingem pe cei care au căzut în plasa acestor substanțe că mirajul stupefiantelor le pune viața în pericol. Vă promit că voi continua să lucrez mereu în interesul locuitorilor județului Constanța” declară președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Echipamentele predate Inspectoratului de Poliție Județean Constanța constau în 5 Pachete de determinare a drogurilor din salivă și 20 de cutii cu teste de determinare a 8 substanțe, care au o valoare totală de aproximativ 130 de mii de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*