FOTO Caz de cruzime – un bărbat a lovit cu biciul și cu parul un cal căzut la pământ: poliția îl caută pe făptaș

Calul bătut a fost abandonat în drum. FOTO Facebook

Cazul a fost înregistrat în seara de marți 6 februarie, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona CET. Animalul slăbit a fost bătut cu bestialitate și în cele din urmă abandonat în șosea.

Potrivit martorilor, calul foarte slab, a căzut în timp ce trăgea o căruță. Stăpânul l-a bătut inițial cu biciul, apoi când o persoană a încercat să intervină, respectivul a devenit și mai agresiv, punând mâna pe un par pe care îl avea în căruță. Cu acesta i-a amenințat și pe martori și a continuat să lovească animalul. În cele din urmă a plecat, abandonând calul în șosea.

Cazul a fost preluat de către Secția 5 Poliție după ce a fost sesizat prin 112.

„Se fac cercetări pentru identificarea persoanei, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru cruzime asupra animalelor. Se așteaptă un raport și de la un medic veterinar, calul părând a fi și subnutrit“ au precizat reprezentanții IPJ Constanța

Un ONG ce se ocupă de animalele cu probleme a intervenit la fața locului și a urcat calul într-o remorcă specială, cabalina fiind transportată la sediul acestuia, unde a primit îngrijiri.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Calul a decedat cu tot efortul depus de salvatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*