FOTO Candidați sau politicieni, animați de 1 Martie. Florile și mărțișoarele electorale au umplut Constanța

Mesajele candidaților de 1 martie. Colaj FOTO Constanța NEWS
Mesajele candidaților de 1 martie. Colaj FOTO Constanța NEWS

Prima zi oficială de primăvară nu a trecut neobservată pentru oamenii care se pregătesc să intre în campania electorală. Mesajele au trecut de la urări elegante pentru doamne și domnișoare la mărțișoare, poezii sau fotografii cu viitorii candidați pe teren, în contact cu oamenii.

Primul care a venit cu o postare pe Facebook a fost Decebal Făgădău. Primarul interimar al Constanței a venit cu un mesaj pentru “doamne, domnițe și domnișoare” și cu un ghiocel desenat cu creionul. De remarcat că mesajul a fost unul vizibil doar pentru prietenii virtuali ai lui Făgădău.

16 minute mai târziu, Claudiu-Iorga Palaz, președintele Mișcării Populare Constanța ne-a arătat mărțișorul electoral pe care l-a oferit doamnelor de 1 martie. Cartonul lucios avea 3 mesaje: Susține un Profesionist, Deschide-ți inima pentru Constanța, dar și poza candidatului cu tot cu semnatură și nume.

Consilierul Tudorel Chesoi a arătat că știe să fie alături de doamne și domnișoare și le-a oferit flori celor pe care le-a întâlnit dimineață, la birou, în frunte cu soția sa.

Christian Gigi Chiru spune că s-a “uitat de dimineață pe fereastră și a văzut pomi înfloriți și s-a bucurat la gândul că a venit primăvara”. Mesajul său poetic a fost însoțit de patru imagini cu șnur alb-roșu, ghiocei și copaci înfloriți.

Și liberalul Vergil Chițac are un mărțișor cu numele său și o ancoră stilizată. “Lumea se referă la primăvară ca la sărbătoarea naturii și are dreptate. Este momentul care ne încarcă cu energie și optimism pentru tot restul anului” a scris Chițac pe Facebook. Mesajul său pentru doamne și domnișoare a strâns în câteva ore aproape o mie de LIKE-uri.

La Medgidia, Valentin Vrabie a ieșit dis de dimineață în stradă pentru a oferi flori doamnelor și domnișoarelor. Actualul primar de la Peștera a fost însoțit de susținătorii săi – un număr impresionant de domni și doamne cu brațele încărcate de garoafe și trandafiri.

“Soarele să vă lumineze sufletul și calea, iar minunea renațterii naturii să vă aducă aminte că întotdeauna mai există o speranță!” a scris Valentin Vrabie.

Mihai Petre a început cu o poezie și a terminat cu un mesaj pentru bărbații care “sunt varză”.

“Mărțișorul prins în piept,
Și dăruit de când e firea,
Să-ți ocrotească gândul drept
Și rostul casei și iubirea”.
Doamnelor, domnișoarelor, vă doresc o primăvară binecuvântată de Dumnezeu cu darurile Sale alături de cei dragi! :)
P.S. Domnilor, să le iubiți, că fără ele suntem varză :)

Deputatul Mihai Tararache a urat doamnelor și domnișoarelor “la mulți ani” și o primăvară plină de zâmbete. Mesajul său a venit la pachet cu o imagine cu flori de sezon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*