FOTO Aproximativ 400 de copii din țară au fost prezenți la a doua ediție a Cupei Ovidiu la dans sportiv

Cei mai buni dansatori au urcat pe podium. FOTO George Drăgan

Mai bine de  370 de copii din cadrul a  20 de cluburi sportive din mai multe județe ale țării s-au adunat pe ringul de dans al sălii de sport din Ovidiu unde s-a ținut cea de-a doua ediții a Cupei Ovidiu 2019 la Dans Sportiv.

Primăria Orașului Ovidiu în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv și Clubul de dans sportiv Dance World Studio Constanța sunt cei care au organizat competiția la care și-au dat concursul  dansatori de toate vârstele.

Pe ringul de dans au evoluat dansatori împărțiți pe 45 de categorii de vârstă, de la începători de doar patru ani, până la veterani cu sute de concursuri la activ. Printre aceștia s-au numărat și cei 20 de copii din Ovidiu care frecventează cursurile de dans sportiv puse la dispoziție de Primăria Ovidiu în mod gratuit.

„Trebuie să mulțumim Federației că a avut încredere în noi, înseamnă că după prima ediție au fost mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat la Ovidiu. Avem toată încrederea că vor veni și la anul fără niciun dubiu. Este un eveniment care trebuie să continue, eu consider că abia de la a treia ediție putem spune că devine o tradiție. Meritul este în primul rând al profesoarei noastre de dans sportiv, Cosmina Drăgan, ea a reușit să convingă Federația și s-a implicat foarte mult în organizarea evenimentului și în căutarea sponsorilor. Și din Ovidiu am avut participanți. Primăria a susținut și financiar, dar mai ales logistic. Partener a fost și anul acesta Clubul Orășenesc Ovidiu”, a declarat George Scupra, primarul din Ovidiu.

În pauzele dintre probe, pe ring au intrat copiii de la ele două grădinițe din Ovidiu.

În cadrul concursului, am avut un scurt moment demonstrativ, un mic spectacol prezentat de copiii de la grădinițele din Ovidiu, un dans al prieteniei, așa l-am numit noi. (…) Este un sport care îi ajută pe copii pentru a fi mai siguri pe sine, le dă încredere în propriile forțe. Vreau să mulțumesc primăriei, domnului primar George Scupra, dar și părinților care ne-au susținut la organizarea acestei competiției cu final fericit”, a precizat Cosmina Drăgan, antrenor de dans sportiv în orașul Ovidiu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*