FOTO ANPC se laudă că a închis terase din Mamaia. Localurile funcționează fără probleme

Control ANPC la terasele din Mamaia
Control ANPC la terasele din Mamaia

Nu știm dacă inspectorii ANPC se laudă cu ceea ce nu fac sau pur și simplu mint consumatorii, dar cert este că terasele controlate și închise de ei funcționează imediat ce inspectorii pleacă.

Conform unui comunicat de presă, inspectorii ANPC au verificat mai multe terase, autoserviri și restaurante din stațiunea Mamaia. Ei spun că activitatea teraselor Hora, Cleopatra și a restaurantului La Steaguri a fost oprită temporar până la remedierea deficiențelor constatate.

“In urma verificarilor au fost descoperite alimente fara elemente de identificare si carcaterizare, fara a se putea stabili data durabilitatii minimale sau data limita de consum si fara a se putea stabili modul de pastrare/depozitare recomandat de operatorul economic, precum si datele de identificare ale acestuia. De asemenea, au fost descoperite alimente depozitate la temperatura mediului ambiant (peste 30 grade C). Nu existau grafice de temperatura care sa indice si certifice pastrarea corespunzatoare a alimentelor si nu existau indicate cantitatile nete/ portie in meniu”., transmit reprezentanții ANPC.

Totodată, inspectorii ANPC au constatat că porțiile erau mai mici cu 10% decât canitatea indicată pe porție și unele terase nu aveau autorizație de funcționare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*