FOTO Analizele preliminare au confirmat prezența drogurilor în corpul lui Răzvan Ciobanu. Acesta a murit în urma unei hemoragii interne

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat în București, în cimitirul Progresu. FOTO Cătălin SCHIPOR

În urma necropsiei efectuate la morga Cimitirului Central din Constanța s-a stabilit ceea ce a dus la moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. De asemenea, potrivit unor surse neoficiale din cadrul anchetatorilor, testul rapid a confirmat și prezența în organism a unor substanțe interzise.

După o necropsie ce a durat aproximativ patru ore, medicii legiști au primele rezultate în ceea ce privește moartea violentă a lui Răzvan Ciobanu. Reamintim că acesta a decedat în urma unui accident rutier descoperit în dimineața de 29 aprilie, la intrarea în localitatea Săcele.

Testul rapid a scos la iveală faptul că Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accident. Pentru a se stabili exact natura acestora și ca rezultatele să poată fi luate în seamă în ancheta penală, urmează a se efectua analize complexe la Institutul de Medicină Legală.

Moartea a survenit în urma unei hemoragii interne, provocată de multiple leziuni interne.

UPDATE:

„Rezultatele de la IML sunt cele concludente și care vor fi luate în considerare. Restul sunt speculații“, a declarat procurorul Camelia Andrei din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Părinții lui Răzvan Ciobanu, precum și avocata Laura Vicol au fost prezenți la Constanța pentru a ridica trupul neînsuflețit al acestuia. Sicriul a fost dus la capela Cimitirului Progresu din București cu o mașină mortuară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*