FOTO Acțiune de amploare a polițiștilor constănțeni în colaborare cu jandarmii

Polițiștii au verificat mai multe autoturisme. FOTO IPJ Constanța

De la primele ore ale dimineții de 27 octombrie, echipajele sporite ale Poliției Municipiului Constanța în colaborare cu cele ale jandarmilor IJJ Constanța și Grupării Mobile „Tomis“ au ieșit pe străzile din oraș în cadrul unei acțiuni de amploare. Oamenii legii pun în aplicare și două mandate de percheziții la persoane suspecte.

În intervalul orar 3.00-11.00, Poliția municipiului Constanța desfășoară o razie pe linia prevenirii infracțiunilor de tâlhărie, furt, tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și a încălcării normelor regimului rutier.

Peste 100 de polițiști de la toate secțiile urbane din municipiu și de la cele două secții rurale aflate în subordinea Politiei municipiului Constanța, sprijiniți de echipaje ale Serviciului și Biroului Rutier Constanța, dar și de jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi și Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, acționează pe raza întregului municipiu. De asemenea, polițiștii constănțeni pun în aplicare și doua mandate de percheziție la persoane suspecte.

UPDATE:

Polițiștii constănțeni au acționat în 82 de locuri și medii, dintre care:

  • 38 de localuri publice,
  • 11 piețe,
  • 7 parcuri
  • alte 26 de locații,

Au fost legitimate un număr de 629 de persoane. Totodată au fost controlate în trafic un număr de 405 autovehicule.

Au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale (50 la Legea 61/1991, 12 la Legea 12/1990, 11 la Legea 333/2003, 10 la OUG 97/2005, una la Legea 15/2016 și 77 la Codul Rutier), valoarea totală fiind de 69.329 lei. Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri cu o valoare de 1.920 lei (pachete cu țigarete și diverse articole de vestimentație).

Polițiștii constănțeni au constatat 11 infracțiuni, au reținut 6 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*